Al final de la SA Radio, hem fet un magazine on el nostre grup ha parlat sobre un tema molt escabrós: Els interrogatoris de tribunal de la inquisició.

L’experiencia ha sigut bastant tenebrosa. Per una part, no et podies equivocar perquè sinó sortia malament i per l’altre hi havia parts del tema que quan les llegiem ens provocaven una mica de fàstig i podriem dir que no eren molt agradables.

Aquí, podreu llegir una serie de tortures que hem comentat en el nostre magazine:

La caixa de rates:
Es lligava de peus i mans a la víctima i se li col·locava una caixa damunt la panxa.[inspira] Dins, hi havia, tres rates. Es col·locava foc dins la caixa i les rates començaven a rascar i a mossegar la panxa, per poder escapar de les flames. Això, provocava la mort de la víctima, per culpa de, les rates que li foradaven la pell de la panxa.
Flagelació:
Es despullava de la cintura cap avall, deixant els genitals al descobert. Una vegada fet això, pegaven a la persona a la zona descoberta fins, que confessava, o fins que acabava perdent el sentit.
El destrossa caps:
Un utensili en el qual introduïen el cap, mitjançant un rodament en el qual estrenyien el cap per a dalt , mentre que per a baix, estava el topall amb la barbeta. Les dents esclataven o s’anaven clavant en els ossos de la mandíbula i els ulls es sortien de les seves conques a causa de la pressió.
Els carbons:

Per a aquesta tortura, s’utilitzaven carbons calents, i eren aplicats a les zones més sensibles del cos. Els carbons eren aplicats mentre es trobaven a una temperatura de, 300 graus.