Durant aquest 3r any a l’institut Viladomat m’he plantejat una sèrie de possibles objectius que estaria bé complir.

De cara al rendiment acadèmic, hauria d’escriure més per millorar la meva caligrafia, ja que és bastant lamentable. També, podria fer alguna activitat o simplement esforçar-me més per aconseguir defensar-me mínimament en l’àmbit visual i plàstic.

Després, respecte a la relació que tinc amb els companys hauria de ser una mica més obert i no tan sec ( cosa que crec que serà una mica complicada, ja que em costa molt relacionar-me amb la majoria de la gent ).

Finalment, quan arribi l’hora d’abandonar l’ESO, m’agradaria començar el batxillerat científic-tecnològic i en acabar-lo endinsar-me en el complex mon de l’astronomia.

 

 

Image result for series icon

Aquesta imatge, representa una de les meves nombroses aficions. A mi, m’entretén molt mirar series perquè els missatges que transmeten et transporten a mons ficticis i impressionants.

 

Image result for dormir poco dibujo

 

En canvi, aquest dibuix indica una de les coses que menys aguant-ho:

Dormir poc.

 

Personalment, crec i espero que aquest curs serà millor en alguns aspectes i diferent en altres. Per una part, segons el meu punt de vista la classe ha millorat, ja que la del curs passat era una mica pesada i insuportable. Per altra banda, crec que serà més complicat des de l’àmbit acadèmic.