Des del meu punt de vista subjectiu, crec que aquesta situació podria haver estat entretinguda, divertida, interessant, emocionant, motivadora i un munt d’adjectius positius més. Però a causa d’un petit inconvenient o desperfecte la situació ha estat pesada, estressant, desesperant, cansada, desmotivadora i infinits adjectius negatius que se’m acudeixen però no els escric perquè tinc altres coses a fer. Aquesta petita cosa que ha fet que la situació sigui interminable ha estat el passotisme i desinterès del meu lamentable grup.

Personalment, es podria dir que el meu grup és la viva personificació de la desesperació i si hi haguessin concursos amb premis d’incomptables capitals per saber qui és el més mandrós del món el meu grup seria més ric que Bill Gates.

En resum, crec que no cal que doni cap altra opinió sobre la situació.