Durant la passada situació d’aprenentatge. Els alumnes de tercer d’ESO de l’institut Viladomat de l’esquerra de l’Eixample de Barcelona vam fer un vídeo promocional sobre la Reforma i Contrareforma.

La nostra idea publicista es basava en el contrast quant a les dues maneres de pensar que hi havia. També, vam intentar de transmetre un missatge de temor. Un exemple seria descriure les tortures de la inquisició o que el suport fònic estigui relacionat amb la por. La veritat, la part que em va agradar més portar a terme va ser la primera de totes. El que vam fer va ser una passada d’imatges a velocitats bastant ràpides sobre la pesta que tal fi d’aquesta epidèmia va marcar l’inici de la nova etapa descrita a l’audiovisual.

Aquí hi ha la nostra promoció:

Personalment, opino que va ser un dels projectes més entretinguts que hem reproduït fins aleshores. Però, ens van deixar massa poc termini per entregar-lo.