Uns dies ja farà, que a l’institut Viladomat unes estudiants ens van visitar. La raó per la qual van fer aquest viatge va ser per parlar-nos sobre la nutrició i la salut des d’un punt de vista confidencial.

El que ens van comunicar va ser que la salut d’una persona pot ser un tret determinant dintre del món laboral. Per això, el que un metge professional mai ha de fer, és revelar les condicions dels seus pacients perquè aquestes no deixen de ser una cosa confidencial i personal. Per posar-nos un altre exemple, ens van explicar el mateix però amb el cas de Facebook. Per qui no ho sàpiga, el president i fundador del gegant tecnològic Facebook, Mark Zuckerberg, va assumir tota la culpa davant el Senat d’els EUA de l’abús de la companyia Cambridge Analytica, qui va utilitzar les dades de milions d’usuaris de la xarxa social per a la campanya electoral de l’actual president Donald Trump.

Personalment, opino que la xerrada va ser prou interessant, ja que ens van ajudar a veure la perspectiva de la salut i la tecnologia d’una forma diferent.