La Ola (la pel·lícula que hem vist avui) és un film que parla sobre una autocràcia començada a partir de l’explicació d’un professor als seus alumnes. Aquesta autocràcia l’anomenen Die Welle i la gent comença a transformar-se a partir d’aquest fet. Personalment, opino que la pel·lícula és molt interessant perquè parla d’una situació que podria passar perfectament. Amb el personatge que més m’identifico és amb el professor perquè intenta construir una bona experiència que li surt malament, ja que el comportament dels alumnes és indirectament feixista a causa de l’entorn. Potser, si el professor hagués dut a terme el seu experiment social d’una forma diferent, no hauria passat el que acaba passant. Per això, abans de fer un experiment, has de tenir clar les variables en les quals es pot desenvolupar.