Ja farà un temps que no diposito una entrada en el meu dossier d’aprenentatge a causa del temps que m’han comportat altres preocupacions i necessitats externes. Per tant, avui que tinc una petita estona, la puc dedicar a reproduir algunes entrades pendents. Per començar, parlaré una mica sobre l’activitat que vam fer al reconegut dia de la Pau.

El fet és que cada grup de la classe, i també del curs, va crear una breu (molt breu) presentació sobre un dels drets humans i explicava en quins casos no es respectava cada situació.

Nosaltres vam fer l’article 4 que diu el següent:

Ningú no serà sotmès a esclavitud o servitud: I’esclavitud i el tràfic d’esclaus són prohibits en totes llurs formes.

Com sabreu, l’esclavitud és encara vigent en molts països que no hi ha hagut cap conscienciació sobre els drets primordials de les persones i per tant, gran part de la població viu explotada en condicions molt precàries.

Aquí podeu observar la nostra presentació