En Jordi Minguell es un il·lustrador de Barcelona, que és especialista en caricatures. Treballa sempre amb Photoshop. Les seves caricatures son molt realistes, juga amb degradats i utilitza diferentes tintes.

M’han agradat molt les seves caricatures, són molt realistes i boniques, i expressen molts sentiments. A més a més, sempre m’han agradat les caricatures, crec que mostren el punt de vista de una persona, com interpreta a les altres persones i com juga amb els seus drets característics.

Aquesta és la caricatura d’en Jordi Minguell que més m’agrada.

Caricatura Daenerys Targaryen Khaleesi

Es una caricatura digital de Daenerys Targaryen Khaleesi, el mitic personatje femení de Joc de Trons (Game of Thrones). M’encanta la manera amb la que, tan sols amb la seva expressió, et trasmet un sentiment de tristesa i melancolía.    Les ombres i les llums amb les que en Jordi ha jugat han aconseguit que sembli real, que sembli que estic veient la cara de la Khaleesi realment.

Perqué veieu una mica com és l’estil d’en Jordi Minguell us ensenyo un altre caricatura seva.

Aquesta és una caricatura, també feta amb Photoshop, de Carles Puigdemont.

Caricatura Puigdemont

Un altra il·lustradora que també m’agradat molt té com a nom artístic “LaPendeja”.

“Érase una vez” és un projecte personal que està fent. On mostra la seva visió dels contes clàssics.

M’han agradat molt les seves il·lustracions. Utilitza varies tintes, amb traços de linea bastant fins. Hi ha algunt que altre degradat, pero majoritariament tots els colors son plans.

Aquesta es una il·lustració del  compte Alicia en el país de les meravelles.

1.alice_

I aquesta una del conte de la Ventafocs.

1.cenicienta