El dia 12 d’abril, com tots els altres dies, ens vem llevar a les 8:00, ens vam vestir i vam anar a esmorzar. Després d’esmorzar vam començar les activitats. Totes les activitats del dia van estar relacionades amb la tinta i amb la manera en que escrivien en aquella època.

Resultat d'imatges de tinta

Primer ens van explicar una mica la teoria de com es fa la tinta. Per fer-la necesitem àcid tannic, sulfat de ferro i timol com a conservant. Després vam anar al bosc per a fer la pràctica.

Resultat d'imatges de bosc de poblet

Vam obtenir de les fulles del esbarzer l’àcid tannic i del fang de la font del bosc vam obtenirel sulfat de ferro. Després, vam tornar a l’alberg i els vam barrejar per tenir la tinta.  Quan vam acabar varem anar a dinar. El menjar del alberg estava bastant bo.

Després, vam aprendre com era la tipografia que utilitzaven a la època medieval i també vam aprendre a com escriure amb una ploma. I amb la tinta que haviem fet abans,  vam escriure en un pergamí una frase en llatí.

La meva frase deia: “Ego sum eques” que vol dir “Jo sóc cavaller”

Després de sopar vam fer una disco amb música que haviem portat preparada en un pendrive des de Barcelona. Ens ho vam passar genial!

Després de la disco ens vam anar directes al llit. Jo m’estava morint de son.