Dilluns 17 de setembre, per iniciar la situació, vam veure una pel·lícula. La de “Bend it like Beckham” que ens mostra diferents aspectes sobre la visió de la societat en respecte amb la figura del home i la dona i els estereotips.

Jess (diminutiu de Jesminder) és una jove britànica procedent d’una família índia. Enamorada del futbol i admiradora de David Beckham, és contactada per un club de futbol, i veu com se li obren perspectives professionals allunyades d’allò que els seus pares, més aviat tradicionalistes, havien previst per a ella. Animada pel seu millor amic i per la capitana del seu equip, la Jules, que també lluita contra la seva mare per altres motius semblants, la història es complica quan la Jess se sent atreta per l’entrenador. La seva decisió la portarà a imposar els seus desitjos al clan familiar.