La pèl·licula Outbreak pertany al gènere cinematogràfic del drama, thriller i cinema de catàstrofes, el director de la pel·lícula es Wolfgang Petersen i es va estrenar el 10 de maig del 1995. Esta inspirada en un virus que va passar en la vida real.

Es tractava sobre un tipus de virus que es transmetia per l’aire i que s’anomenava “Motaba” amb un índex de mortalitat del 100% provocant la mort després de 24 hores de la infecció. بيتواي Després de 30 anys, en Sam Daniels, va ser enviat a Zaire per poder investigar sobre l’epidèmia. لعبة قمار حقيقية  

Al realitzar l’operació, Billy Ford decideix no alterar al poble ja que és un virus recent. 30 anys abans els militars ja tenien el virus i no el volien utilitzar com a mena de barrera pels contagiats, ja que no podien dir que tenien un altre virus com a arma.

Després un mico portador del virus va ser capturat i transportat de manera ilegal amb vaixell des de Zaire fins als Estats Units per poder ser examinat i així trobar la solució de vèncer el virus.

Daniels i la seva exdona Robby intentan trobar alguna solució del virus, ja que s’estava expandint de manera ràpida i la gent s’estava morint.

Al final de la pel·lícula Daniels i el seu company pujen al helicòpter ràpidament per pode evitar el bombardeig al poble ja que allà tenien “l’origen” del virus, al final la bomba va caure al mar. قوانين البوكر

La meva opinió la pel·lícula m’ha agradat ja que té molt misteri i era bastant entretinguda.

Enllaç del document:

https://docs.google.com/document/d/161aGlOJEpvgVDIA7pJNVm2M5kt904umSDJ-GvoJDIH0/edit