El 19 de maig vam fer un debat sobre les migracions dels republicans espanyols que anaven a Mèxic per tenir una millor qualitat de vida.

A l’activitat vam contestar algunes preguntes sobre les migracions de l’exili cap Mèxic per després posar-ho en comú entre la classe. No vam tenir gaire temps, però ens va quedar clar la seva història.

Jo vaig reflexionar bastant veient els articles i videos de les vides de les persones que havien viscut aquell moment, em va semblar molt dur i trist ja que no tenien recursos(aliments, diners, casa), és a dir, es desplaçaven de ciutat a ciutat perquè cada vegada posaven bombes i no es podien quedar massa temps. Havien persones que tenien familiars a diferents punts d’Espanya i tenien més facilitat de desplaçar-se. قوانين الروليت

En un video va apareixer una dona explicant el seu cas, la qual va esmentar que el seu pare s’havia acomiadat i en aquest llavors no ho va tornar a veure, havía mort.

En conclusió, la guerra civil i la dictadura franquista va fer que la gent es vagi a Mèxic per a viure. بوكر حقيقي على النت

Enllaç doc: https://docs.google.com/document/d/1Nq6foSDyYJWkHPTxwAsD4mLkxcsCwnDLEToexkIqGA4/edit