Avui, un dia més a l’Institut Viladomat on els alumnes més vells que hi ha i hi haurà hem pogut contemplar un final més d’una situació d’aprenentatge. En aquest cas, es tracta de la situació de 305 Mons descoberts i Mons per crear.

El que he principalment après en la 305, ha sigut saber com estan compostos els Neologismes (la creació de noves paraules), he après a fer equacions de 2n grau, sistemes d’equacions lineals i que és la formulació i nomenclatura dels elements. Després, m’ha agradat que el professor d’anglès ens hagi deixat crear un món partint solament de la nostra creativa ment (el meu món es diu Plateland i es pot veure en una de les entrades). També, ha sigut un confort saber per fi que podrem participar en la sortida del mes d’abril. És veritat que no anirem a una casa de colònies però ens ho passarem bé igual.

Personalment, no canviaria res de la situació però igualment si alguna ment perversa que es dedica a buscar coses inadequades al meu Chromebook mentre estic despitat està llegint aquest escrit espero que pari quan més aviat millor.