Durant la situació d’aprenentatge de Mons Descoberts, els alumnes de 3r d’ESO de l’institut Viladomat hem anat al Youth Mobile Congress. Per qui no ho sàpiga, el YOMO és un petit congrés on el jovent va per observar i aprendre sobre les noves tecnologies.

Personalment, vaig anar a diversos estands, òbviament un d’ells era el bar per menjar una crep de nutella, i el que em va agradar més va ser un sobre un Escape Room virtual el qual tenies 10 minuts per resoldre’l. Després, un altre que em va agradar molt va ser un que era com un Pasapalabra de Bayer, no es deia així perquè no tenen drets d’autor, en el qual vaig guanyar uns cascos. També, vaig aconseguir alguns spinners, una tapadora per la webcam, una taula periòdica i un adhesiu d’una cara somrient.

Aquí hi ha un amic fent l’Escape Room (no la va resoldre):

Personalment, crec que va ser una sortida molt lliure, ja que podies anar on fos sense que ningú et controlés. Això si, era molt important el fet que havíem d’estar a l’entrada a l’una i quart.