El passat dijous 8 de març, es va celebrar el dia internacional de la dona treballadora. Com que els meus amics i jo estem completament a favor de reivindicar aquests drets, vam contribuir a aquest factor mirant la famosa pel·lícula sufragistes.

El film tracta sobre les protestants que van iniciar el moviment feminista encara que les seves reivindicacions no servien per res respecte a el govern de l’època. Llavors es van radicalitzar i, en la seva incansable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: el seu treball, la seva casa, els seus fills i la seva vida.

La vaga se celebra aquest dia pels següents fets:

És el dia 8 de març la data a l’incendi ocorregut el 1908 a la fàbrica Cotton Textile Factory de Washington. Allà un grup de treballadores va declarar una vaga en protesta per les condicions de treball que vivien.

Personalment, opino que va ser un dia en el qual cadascú podia reclamar la llibertat d’expressió respecte a aquest tema. Per tant, em va semblar una jornada de vaga interessant.