Avui, per concloure aquesta situació d’aprenentatge, no només hem fet la típica valoració que fem sempre. També, hem vist la famosa pel·lícula anomenada The Prestige.

Per qui no ho sàpiga, el film tracta sobre dos mags que són els ídols amb més prestigi de Londres de finals del segle XIX. Al principi, són dos grans amics que s’admiren mútuament. Però, a causa de la tràgica mort de la dona d’un dels dos, es converteixen en eterns enemics i intenten destruir la vida de l’altre subornant els espectacles de l’altre. Fins i tot, arriben a utilitzar l’electricitat de l’enginyer elèctric de Nikola Tesla.

La part en que he sentit més goig ha sigut quan un dels dos dissenya i porta a terme un meravellós truc en el qual es transportava d’una porta a un altre i el seu contrincant es queda meravellat, ja que no descobreix el procediment que ha fet per fabricar el joc de màgia.

Personalment, opino que aquesta ha sigut una pel·lícula prestigiosa, ja que fa una meravellosa crítica de l’obsessió humana i de com pot acabar. També, com que el film és d’un dels meus directors preferits (el Christopher Nolan) encara l’he gaudit més.

També, crec que la relació que té la situació amb el film és que en els seus trucs de màgia utilitzen energia que els transforma duplicant-los. A més, en molts casos es fa referència al científic Tesla que l’hem treballat durant la situació.