Ja farà unes setmanetes, que vam fer un petit viatge escolar amb tal dignitat que mereix un petit espai dins del meu dossier d’aprenentatge. Aquesta sortida se situa a l’antiga Tarragona romana també anomenada Tàrraco.

Tot va començar a l’ajuntament de la ciutat on ens van ensenyar una maqueta de la zona ambientada en l’època de la seva màxima esplendor (la romana) per mostrar-nos el recorregut que faríem. A partir d’aquest punt, ens vam dirigir cap al principi del que queda de la muralla i la nostra guia ens va explicar molts fets importants que havien passat en aquella ciutat durant l’època. Un exemple, seria que l’emperador August va viure instal·lat a Tàrraco durant bastant de temps i va dirigir molts dels seus plans des d’aquella ubicació. Més tard, vam anar al museu per presenciar un audiovisual que anava sobre les experiències de l’emperador. Posteriorment, vam anar a observar el que quedava de circ i el més important, l’amfiteatre. Finalment, vam anar a dinar lliurement per la zona i després vam tornar cap a casa.

Personalment, opino que va ser una sortida interessant i la part que em va agradar més va ser el moment que em vaig prendre la biodramina, ja que volia dir que dormiria durant una molt bona estona i el més important de tot, que no vomitaria a l’autocar.