Un dimarts específic d’un mes específic i d’una situació d’aprenentatge específica, vaig presenciar amb els meus propis ulls la personificació de l’avorriment.

Aquest cop, la sortida tractava sobre la situació corresponent (l’estadística) situada a l’Idescat. La persona que ens va fer la xerrada va parlar sobre com cercar adequadament les dades en la seva pàgina web i el procediment que seguien per recol·lectar tota la informació adient. Per tant, us heu d’imaginar una persona que tarda a explicar aquestes dues coses 4 hores. Igualment, he d’admetre que l’ambient i comportament de l’alumnat no ajudava gaire a què la xerrada fos aclaridora. Un punt de la conversació va arribar que jo tan desesperat estava que em vaig posar a contar els florescents que hi havia a la sala.

Personalment, opino que a part de tots aquests fets, sempre anar a escoltar un expert que li motiva explicar la seva professionalitat mereix un respecte que molta gent no el va concedir.