Avui, dia específic de mes, hem vist la pel·lícula Frankenstein de l’any 1994. El film tracta sobre un monstre maquiavèl·lic que a causa de l’absència de l’amor es torna violent i fa coses molt errònies.

La pel·lícula comença amb unes cartes que li escrivia el capità Walton a la seva germana. En una d’aquestes cartes li explica que va veure una estranya figura en la neu que es movia a gran velocitat i que al cap de poc van perdre de vista. Uns dies després van rescatar a un nàufrag, Víctor Frankenstein, que es trobava sobre un bloc de gel. En aquest moment és quan Víctor, el protagonista, comença a explicar el seu aterridor relat. No explico res més per no espatllar-vos el film.

Personalment, opino que hem vist aquesta pel·lícula perquè és el nom de la situació que fa referència a una novel·la romàntica i que en molts casos tractarem el tema del romanticisme durant la situació.