Per finalitzar aquesta situació d’aprenentatge anomenada 308 Frankenstein el Prometeu Modern, hem realitzat, com a molts altres tancaments, una valoració general amb les tres variables que he après, que m’ha agradat i que canviaria.

Dins de la part que he après, he obtingut el coneixement dins de l’àmbit matemàtic sobre la probabilitat vista visualment a través d’un diagrama d’arbre en el qual pots calcular totes les situacions del cas possibles. Després, m’ha agradat bastant, per no dir molt, pre produir, produir i post produir un debat que tractava sobre les vacunes on hi havia una persona que estava a favor i una que estava en contra. El fet pel qual m’ha entusiasmat aquest metratge és perquè teníem total llibertat per expressar el tema de la nostra manera.

Finalment, canviaria una mica la complicitat del qüestionari sobre el sistema immunitari, ja que era massa llarg i una mica pesat.