Un dia de la situació d’aprenentatge 308, va venir a oferir-nos una xerrada el famós actor Ivan Labanda. Principalment, no va venir només a parlar-nos sobre els seus projectes com Polònia el Musical (2015), El Petit Príncep El Musical (2015), Scaramouche (2016) o Cabaret (2017) dins de l’àmbit teatral. Jet lag (2006), Porca Misèria (2004-2007) o Polònia (2013) dins de l’àmbit televisiu. Fuerte Apache (2007), Les mans del pianista (2008) o Frozen, el Regne del Gel (2014) dins de l’àmbit del doblatge i cinematogràfic. També ens va parlar sobre el que realment ens interessava que era quina trajectòria havia seguit per arribar a on és actualment. L’Ivan, afirmava que realment no havia seguit cap trajectòria sinó que la mateixa experiència d’anar vivint a través dels anys el va portar a ser actor. Personalment, opino que va ser una xerrada molt entretinguda perquè el fet de saber diferents opcions professionals és força interessant.