Port Aventura és un dels parcs d’atraccions més coneguts del món. Per aquest motiu, i per d’altres, vam anar a passar-nos suposadament bé per desconnectar del dur món laboral que els alumnes hem de suportar. La meva posició majoritària d’aquell lloc que va ser predominant durant l’estada va ser estar de peus amb 50 persones al darrere, 50 al davant i amb l’esperança que al cap d’una hora podia estar segut a la muntanya russa més alta d’Europa. Per si no ho heu entès, estava fent cua. L’aglomeració d’aquella zona era de tals dimensions que semblava la següent imatge.

Resultat d'imatges de piscina xina

Personalment, opino que hauria estat un bon dia si haguéssim anat durant una jornada d’eleccions o alguna situació per l’estil, ja que d’aquesta manera les cues serien completament i inexistentment inexistents.

Així:

Imatge relacionada

Podríem dir que la diferència és notable. En resum, crec que la necessitat que tenim la humanitat d’obtenir adrenalina és extraordinàriament esperpèntica.