Durant aquesta situació d’aprenentatge, van venir unes estudiants de la facultat a l’institut Viladomat de Barcelona i de l’Esquerra de l’Eixample a parlar-nos sobre la diversitat però des del punt de vista biològic.

Per fer aquest procediment, ho van relacionar tot amb el famós àcid desoxiribonucleic (l’ADN). Per qui no ho sàpiga, l’ADN és un àcid situat a l’interior del nucli de les cèl·lules que conté i transmet la informació genètica dels éssers vius d’una generació a la següent. Per tant, en teoria jo hauria de tenir al meu ADN la informació que descriu la meva nacionalitat però més tard, vam descobrir que això és mentida perquè cada ésser humà té en la seva genètica que tothom prové de tot arreu. També ens explicaven que el color de la teva pell és un marcador de la melanina que té el teu cos. Si ets més fosc, tens més melanina que et protegeix del sol i si ets més clar, en tens menys.

En conclusió, opino que va ser una xerrada prou interessant i una manera diferent, sense basar-se en els estereotips, d’explicar la diversitat en el nostre insignificant planeta Terra.