Ja farà unes setmanetes, que vam fer un petit viatge escolar amb tal dignitat que mereix un petit espai dins del meu dossier d’aprenentatge. Aquesta sortida se situa al costat de Barcino anomenat The Zone Of Hope.

Aquesta zona és una experiència virtual que fa una prospectiva del futur relacionant-lo amb el canvi climàtic. En aquesta distopia natural els casquets polars són història i les inundacions a Barcelona tenen una magnitud de constància constant. Les temperatures canvien constantment i per tant el clima no és estable. Això, ha produït migracions animals que han portat a Barcelona malalties que mai s’havien detectat en aquell entorn.

En conclusió, opino que el que hem de fer per evitar aquest desastre és que cadascú ha de posar el seu granet de sorra per contribuir en el medi ambient.