Avui ha sigut l’últim dia de curs (pels que no hem suspès res) i per això hem fet una valoració final per concloure la situació i acomiadar els barracons, ja que l’any que ve estarem en millors condicions infraestructurals.

Primer de tot, he après a fer una mica de dibuix tècnic relacionat amb matemàtiques produint transformacions al pla. Dins de l’àmbit de socials, he après sobre el marxisme, també conegut com a comunisme o socialisme, i sobre l’anarquisme. Després, m’ha agradat fer l’extraordinari treball de música, que més ben dit era d’art, perquè el nivell de producció creativa en el qual estava relacionat era tan gran que quasi podíem fer el que volguéssim amb total llibertat.

Finalment, no canviaria res però òbviament la sortida de la zone of hope tenia una activitat pràctica que a l’alumnat, jo inclòs, li va cansar una miqueta. Per tant, aquesta petita situació ha sigut la conclusió del curs de tercer d’ESO a l’institut Viladomat. Un principi i un final a aquesta jornada estudiantil.