Primer de tot, el fet que comencem en un nou centre quant a la infraestructura sempre crea una mica d’intriga però a part d’això no tinc una especial motivació. Més que il·lusió, marcar-se reptes ho encaro com a una petita manera de fer una guia sobre que puc fer durant el curs i per tant és una espècie d’ajuda. Com que intento confiar en mi mateix i així esforçar-me el màxim que permeti la meva voluntat, tinc la intenció de millorar diferents defectes presenciats l’any anterior com ara la cal·ligrafia, la pronunciació d’alemany o la concentració. De fet, no sabré si em sento capaç fins que ho intenti. De tots aquests defectes, el que crec més important i urgent és el de la cal·ligrafia, ja que és molt rellevant perquè els docents que em corregeixen les feines escrites a mà entenguin el que estan corregint. Personalment, opino que és un objectiu realitzable, ja que no requereix més que una mica de voluntat per assolir-lo. Per tant, és un repte específic que sabré quan ho he aconseguit a mesura que el temps passi. Finalment, els tres objectius de cara a tenir més relació amb tots els meus companys i companyes podrien ser el de mostrar-me més col·laboratiu quan em demanen ajuda pels assumptes laborals (la feina), intentar consensuar les idees amb els membres del grup abans de fer cap treball i ser més empàtic. En conclusió, espero que tot l’establert en aquest resumit escrit pugui ser realitzat en un futur pròxim.

A part de tot això, he de també afegir que tinc una certa inseguretat de com anirà el curs no quant a quart sinó amb l’any en general, ja que he sofrit un canvi de pis dels que es viuen avui en dia i ha suposat l’expulsió de la meva família del barri a causa de l’anomenada especulació.