Durant aquesta situació, dins de l’àmbit SAE, hem estudiat la Gran Guerra, també coneguda com la Primera Guerra Mundial. Per fer-ho, hem reproduït per grups, una presentació auto explicativa sobre aquesta temàtica.

Per posar-vos una mica en context, ús introdueix-ho quin va ser l’inici d’aquest mortífer conflicte. Segons les dates, tot va començar el dia 28 de juliol de 1914 després que Àustria-Hongria declares la guerra a Sèrbia a causa de l’atemptat de Sarajevo (el 28 de juny) en el qual va succeir l’assassinat de l’arxiduc Austrohongarès Francesc Ferran. Igualment, aquest només va ser el detonant de la gran bomba que suposa la gran guerra, ja que anteriorment hi havia una competència econòmica elevada, una notable rivalitat colonial entre els estats europeus i els conflictes a la zona dels Balcans.

A partir d’aquí, es va crear el front occidental on es va desenvolupar tota la guerra de trinxeres durant aquests anys bèl·lics, van passar un munt de diferents batalles, alguna treva i l’avorriment va ser el dia dia dels soldats.

Òbviament, perquè tingueu més informació, aquí hi ha la nostra presentació:

Presentació LA GRAN GUERRA