Ja farà unes setmanetes, que va començar una nova situació, com que aleshores el servidor del portfoli havia caigut, he volgut fer aquesta petita entrada en aquests moments intermedis de la situació tempus fugit.

Per introduir aquest fet, els professors ens van reproduir una pel·lícula anomenada En creuar el Límit. El film comença quan un pobre del carrer va a parar a urgències d’un hospital de Nova York on mor sobtadament. El doctor Guy Luthan observa que presenta estranyíssims símptomes que li resulten inexplicables que fan que ell iniciï una investigació en solitari per descobrir la veritat d’aquesta esperpèntica defunció.

A mesura que la peli avança, es va descobrint que tot tracta sobre un nou fàrmac en proves el qual utilitzen humans sense sostre per aconseguir la resposta al medicament.

Per aquest fet vam mirar el film, ja que tracta sobre quins són els límits entre la ciència i l’ètica. Per tant, com que la situació també està relacionada amb els límits, va ser una bona manera d’introduir-la.