Ja farà un cert temps, que vam anar a l’hospital de Numància per poder aprendre una mica sobre el famós tema de la coneguda sexualitat.

Primer, la dona que ens estava fent la classe ens va fer posicionar-nos en acord, desacord o desconeixement sobre diferents temes ètics i morals sobre el tema. Més tard, ens va explicar científicament algunes malalties de transmissió sexual com la sida o la sífilis i en quins períodes la dona es podia quedar embarassada i com l’estat d’ànim podia repercutir o no sobre aquest fet. Finalment, ens va explicar els diferents mètodes anticonceptius que existeixen i ens va fer col·locar preservatius masculins.

Finalment, vam tornar tots a l’institut i suposo que va ser una xerrada interessant (més per alguns que per altres) depenent del punt orientatiu on se situa cada persona.