Per acabar la situació d’aprenentatge, els alumnes de l’institut Viladomat van mirar la famosa pel·lícula que narra la vida del científic Stephen Hawking.

El film explica la relació entre ell i la seva primera dona anomenada Jane des que tots dos es van conèixer sent estudiants a la Universitat de Cambridge a principis dels 60 i especialment en la seva lluita junts durant 25 anys contra la malaltia degenerativa de la neurona motora que va fer que Stephen Hawking acabes desgraciadament en una cadira de rodes.

La part que em va agradar més va ser quan el científic està amb el seu amic i ell l’ajuda portant-lo a coll per pujar unes escales. A dalt de les escales, hi ha una estàtua i l’amic el deixa sobre aquesta per poder agafar la cadira de rodes.

Personalment, crec que és una pel·lícula molt emotiva, ja que explica el dolor i el sofriment que pateix el científic durant la seva vida i sobre tot l’esforç que fa la família per ajudar-lo.