El dia 18 de gener, uns universitaris van venir a l’institut Viladomat a fer-nos una activitat sobre tecnologia.

L’activitat es dividia en tres parts. La primera part, era una roda de noms però en contes de dir el teu nom havies de dir un tipus de tecnologia amb la condició que no fos ni mòbils ni ordinadors (jo vaig dir la calefacció). A la segona part, havíem de dibuixar en un paper en blanc dina4 un tipus de tecnologia però aquesta vegada també havíem de buscar el creador i l’any (jo vaig dibuixar un accelerador de partícules que semblava un dònut podrit). Finalment, vam fer una posada en comú i vam arribar a la conclusió que la majoria d’aparells tecnològics els havien fabricat homes. Això, podia ser per diferents factors, el que a mi em va semblar més fort va ser el de la invisibilització de la dona quan la realització de l’aparell.

Personalment, crec que va ser una bona activitat, ja que ens va deixar clar que no cal que seguim els estereotips i que podem ser el que nosaltres vulguem.